foto

Bernie Paz

  • nar. 5.7.1968 (50 let)
    Lima, Peru

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Siete semillas
2003 Destino no tiene favoritos, El

TV seriály

2011 Emperatriz (TV seriál)
Lalola (TV seriál)
2006 Tierra de pasiones (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
2004 Nezkrotná Lucía (TV seriál)
2001 Soledad (TV seriál)
2000 María Rosa dohazovačka (TV seriál)
Vypůjčené životy (TV seriál)
1999 Milagros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace