foto

Larry Flash Jenkins

  • nar. 10.5.1955 (63 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Gospel Truth
2017 Marriage Vows
2014 Anna Lucasta
The Congregation
2013 When a Woman's Fed Up
2005 Don't Touch If You Ain't Prayed
Go for Broke 2
Krvavá odplata
Pastor Jones
2001 To Protect and Serve
1999 Ed TV
1997 Druhá občanská válka (TV film)
1990 Pucker Up and Bark Like a Dog
Ryzí riziko
1988 Elvíra-vládkyně noci
Pevnost
1987 Věznice
1986 Ozbrojení a nebezpeční
Volný den Ferrise Buellera
1985 Fletch
1984 Dvojník
1982 Fantasies (TV film)
Lookin' to Get Out
Lékařská akademie
1978 Vzbouření v Sun Valley (TV film)

TV seriály

2012 Sketchy (TV seriál)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Enemy of Good (S05E02)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Brácho, nemohl bys postrádat závoďák? (S04E14)
1986 Joe Bash (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1982 Making the Grade (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Preventivní léčba (S07E23)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace