foto

James MacDonald

  • nar. Oconomowoc, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Little Boy
2013 Texaský masakr motorovou pilou 3D
2012 Montana Amazon
2006 Země zatracených
2003 Detektivové z Hollywoodu
2002 Telefonní budka
The Hire: Hostage
2001 Jízda do pekel
2000 Tábor tygrů
1998 Mercury
1997 Rose Hill (TV film)
Zátaras (TV film)
1996 Fanatik
Operace: Zlomený šíp
1995 Eye of the Stalker (TV film)
1994 One More Mountain (TV film)
Roswell (TV film)
1993 Ročník 61 (TV film)
1992 Malcolm X
1991 Lůza
N.Y.P.D. Mounted (TV film)
1990 Dvě ďábelské oči

TV seriály

2018 American Horror Story (TV seriál)
Forbidden Fruit (S08E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tailing Angie (S16E09)
2016 Sweet/Vicious (TV seriál)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Cereal Killer (E06)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Dotyk slunce (S02E03)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Found (E10)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Časy se mění (S01E17)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Skandál (TV seriál)
One for the Dog (S02E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci pokladů (S06E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzkříšení (S04E21)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Pilot (E01)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Keep on Truckin' (E03)
How To... (E02)
další epizody (4)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezemě (S10E15)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nelehká volba (S01E10)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudná nevěra (S07E07)
2007 Jericho (TV seriál)
Semper Fidelis (S01E15)
Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Hra o čas (S01E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
První prezidentka (TV seriál)
The Elephant in the Room (E16)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Přání (S02E15)
2004 JAG (TV seriál)
Zpráva z Bagdádu (S10E05)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pád z výšky (S01E02)
2001 24 hodin (TV seriál)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
JAG (TV seriál)
Vina (S07E04)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Útěk z New Yorku (S03E13)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Následky (S03E15)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Proměna 2/2 (S02E22)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ted (S02E11)
JAG (TV seriál)
Proti všem nepřátelům (S03E07)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zelení mužíčci (S04E07)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Heavy Lifting

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky