foto

Arthur O'Connell

  • nar. 29.3.1908
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.5.1981 (73 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Útočiště
1974 Huckleberry Finn
Shootout in a One-Dog Town (TV film)
1973 Wicked, Wicked
1972 Ben
Dobrodružství Poseidonu
They Only Kill Their Masters
1971 Poslední údolí
Taste of Evil, A (TV film)
1970 Byl jednou jeden lotr
Do Not Throw Cushions Into the Ring
Vojna není kojná
1969 Seven in Darkness (TV film)
1968 If He Hollers, Let Him Go!
The Power
1967 Covenant with Death, A
The Reluctant Astronaut
1966 Birds Do It
Fantastická cesta
Povznesen nad pomstu
The Silencers
1965 Nightmare in the Sun
The Monkey's Uncle
The Third Day
Velké závody
1964 Kissin' Cousins
Your Cheatin' Heart
7 Faces of Dr. Lao
1962 Jdi za svým snem
1961 A Thunder Of Drums
Místy zamlženo
Plná kapsa zázraků
The Great Impostor
1960 Cimarron
1959 Anatomie vraždy
Hound-Dog Man
Operace Spodnička
Slečna Škvrně
1958 Muž ze Západu
Voice in the Mirror
1957 April Love
Operation Mad Ball
The Violators
1956 Monte Carlo
Muž v šedém flanelovém obleku
The Proud Ones
Zastávka v Kansasu
Závratná kariéra
1955 Piknik
1951 The Whistle at Eaton Falls
1950 Love That Brute
1948 Homecoming
Obnažené město
One Touch of Venus
Open Secret
Síla zla
The Countess of Monte Cristo
Vládní prohlášení
1942 Blondie's Blessed Event
Canal Zone
Fingers at the Window
Law of the Jungle
Man from Headquarters
Shepherd of the Ozarks
Yokel Boy
1941 Lucky Devils
Občan Kane
1940 And One Was Beautiful
Bested by a Beard
Dr. Kildare Goes Home
He Asked for It
Hullabaloo
I Take This Oath
'Taint Legal
The Golden Fleecing
The Leather Pushers
Two Girls on Broadway
1939 Murder In Soho
1938 Freshman Year

TV seriály

1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1954 Love Story (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)

Dokumentární

1987 Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
1963 Marilyn - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace