foto

Jukka Kärkkäinen

  • nar. 4.8.1961 (58 let)
    Kuopio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
2013 Láska, soudruhu
2012 Do I Have to Take Care of Everything?
2011 Varasto
2008 Glenn (TV film)
2007 Práce pro chlapa
2006 Suden arvoitus
2005 Stíny štěstí
1999 Greippi
Sestřička
1997 Keikka
Siivoton juttu (TV film)
1996 Joulubileet
1993 Matokuningas
Routasydän
1991 Joulukuusi (studentský film)
1988 Hukassa
Me kaksi (TV film)
1986 Enkelipeli (studentský film)
O sněhové královně
Pluus (TV film)

TV seriály

2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
2006 Presidentit (TV seriál)
Toinen erä (E10)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ilolintu (S02E03)
Maan korvessa kulkevi (S02E01)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Paras mahdollinen maailma (S01E08)
Tiedän paikan armahan (S01E06)
další epizody (4)
Parhaat vuodet (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 8 (E08)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (4)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace