foto

Júičiró Hirakawa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Jakusoku no Neverland
Kiokuja: Anata o wasurenai
Mimi o Sumaseba
2018 Harumacu bokura
Točó bakuha (TV film)
2016 Boku dake ga inai mači
2014 Omoinokoši
2012 Cunagu
2010 Rabukome
2009 Rookies: Socugjó
2008 Kagehinata ni saku
2007 Sono toki wa kare ni yoroshiku

TV seriály

2019 Šúdan sasen (TV seriál)
2018 Gibo to musume no blues (TV seriál)
2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
2016 Aogeba tótoši (TV seriál)
Wataši o hanasaneide (TV seriál)
2015 Tennó no rjóriban (TV seriál)
2013 Kurokóči (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
2009 Jin (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
2008 Rookies (TV seriál)
Sasaki fusai ni džingi naki tatakai (TV seriál)
2000 Ashita wo Dakishimete (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky