foto

Karim Pakačakov

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pod električeskimi oblakami
2014 Ispytanije
2013 Šesť sotok sčasťja (TV film)
2012 Konvoj
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Korotkoje zamykanije

TV seriály

2017 Adaptacija (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Podstava (S04E07)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Porožňak (S04E03)
2011 Po gorjačim sledam (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2008 Luna v zenite (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace