foto

Shaggy

  • nar. 22.10.1968 (51 let)
    Kingston, Jamajka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sting & Shaggy au château d'Hérouville (koncert)
2004 Boj o plošinu

TV seriály

2001 125 milioni di caz..te (TV seriál)

Dokumentární

2004 Michael Jackson: The One (TV film)
2002 Party in the Park 2002 (koncert)
2001 Party in the Park 2001 (koncert)
1995 Greatest Music Party in the World, The (TV film)
Reggae Movie, The

Hudební videoklipy

2018 Sting feat. Shaggy - Don't Make Me Wait (hudební videoklip)
Sting feat. Shaggy - Just One Lifetime (hudební videoklip)
2015 Farruko feat. Shaggy, Nicky Jam - Sunset (hudební videoklip)
Kylie Minogue & Garibay ft. Shaggy - Black And White (hudební videoklip)
2013 Arianna featuring Pitbull: Sexy People (hudební videoklip)
2010 Sean Kingston feat. Nicki Minaj - Letting Go (Dutty Love) (hudební videoklip)
2008 Arash feat. Shaggy - Donya (hudební videoklip)
2003 Hardware: Uncensored Music Videos - Hip Hop Volume 1 (hudební videoklip)
2001 Shaggy - Angel ft. Rayvon (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The Lateish Show with Mo Gilligan (TV pořad)
2018 Grammy Awards 2018 (TV pořad)
2011 Česko Slovensko má talent 2 (TV pořad)
2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
2001 Record of the Year 2001, The (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky