foto

Maija Vilkkumaa

  • nar. 9.11.1973 (47 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jos rakastat
1995 Suolaista ja makeaa

Dokumentární

2017 Suomi on suomalainen (TV seriál)
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
1993 Suomineito rokkaa (TV film)

Hudební videoklipy

2014 Kerkko Koskinen Kollektiivi: Tallinnan-lautta (hudební videoklip)
2013 Kerkko Koskinen Kollektiivi: Hoosianna (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Kaikki kotona live (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
Ruutu Live (TV pořad)
2019 Minun musiikkini (TV pořad)
2017 Bumtsibum (TV pořad)
Heikki Paasonen Show (TV pořad)
Idols (TV pořad)
Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Mad Cook Show (TV pořad)
Mökkireissu (TV pořad)
2015 Antti Holma Show (TV pořad)
Helil kyläs (TV pořad)
Kesäkuski (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
Rauhassa (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Hjallis (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Radio Aallon Helsinki-päivän kesäkonsertti (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 10 kirjaa rakkaudesta (TV pořad)
Kuorosota (TV pořad)
Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
2007 Kirjamaa (TV pořad)
Kosketuksessa (TV pořad)
2005 Pressiklubi (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
YleX POP 2004 (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
PreGame - Gaala 2003 (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky