foto

Anna von Berg

  • nar. 18.3.1974 (44 let)
    Bonn, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
2011 Hlava rodiny (TV film)
2010 Die Draufgänger (TV film)
Stralsund - Ausser Kontrolle (TV film)
2009 Ein geheimnisvoller Sommer (TV film)
2007 Tatort - Unter uns (TV film)
2005 Tatort - Leerstand (TV film)
2003 Richard Tauber - Dein ist mein ganzes Herz (TV film)
2002 Geld macht sexy (TV film)
2001 Herz über Kopf
1998 Alles auf die Siebzehn (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das fremde Mädchen (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Narkose ins Jenseits (TV film)

TV seriály

2015 Deutschland 83 (TV seriál)
Able Archer (E08)
Bold Guard (E07)
Brandy Station (E06)
další epizody (8)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Bez rozloučení (S04E04)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Albert a Hermann Göringovi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace