foto

Anna von Berg

  • nar. 18.3.1974 (46 let)
    Bonn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
2011 Hlava rodiny (TV film)
2010 Die Draufgänger (TV film)
2009 Ein geheimnisvoller Sommer (TV film)
2007 Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
2005 Tatort - Leerstand (TV film)
2003 Richard Tauber - Dein ist mein ganzes Herz (TV film)
2002 Geld macht sexy (TV film)
2001 Herz über Kopf
1998 Alles auf die Siebzehn (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Narkose ins Jenseits (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Überfall! (S15E17)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
Able Archer (E08)
Bold Guard (E07)
Brandy Station (E06)
další epizody (8)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Durchzug (S12E07)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Bez rozloučení (S04E04)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Niedrige Beweggründe (S10E35)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wo das Gute beginnt (S10E06)
2005 Pastewka (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Eiszeit (S02E10)
Der Trommler (S02E09)
Zweite Chance (S02E08)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Katz und Maus (S02E01)
Gelegenheit macht Diebe (S01E06)
Doppelvierer (S01E05)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Albert a Hermann Göringovi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky