foto

Sara Nummiala-Tuuhea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Älä sano mua prinsessaks! (TV film)
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1996 Gabriel (TV film)
1995 Kosketa minua
1993 Hyvää Joulua (TV film)
Kalliolle kukkulalle (TV film)
Ristilukki
1991 Kuolleita unelmia (TV film)
Suklaasydän (TV film)
1984 Onnenlähde (TV film)

Dokumentární

1998 Viimeiset karjalaiset
1997 Ainoa oikea Jumala
1996 Miljoona askelta paratiisiin
Tie tuntemattomaan (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace