foto

Peter Garrett

  • nar. 19.4.1953 (67 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2007 The Librarians (TV seriál)

Dokumentární

2015 Blood and Thunder: The Sound of Alberts (TV seriál)
2013 Viramundo
2011 Eco-Pirate: The Story of Paul Watson
2007 Live Earth (koncert)
2005 20 to 1 (TV seriál)
2004 Midnight Oil - Best of Both Worlds (hudební videoklip)
1993 Save Clayoquot Sound

Host

TV pořady

2009 The 7PM Project (TV pořad)
2006 First Tuesday Book Club (TV pořad)
1998 Panel, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky