foto

Barbara Barrie

  • nar. 23.5.1931 (87 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Somewhere Only We Know
2010 Harvest
Twelve Thirty
2009 Frame of Mind
2005 Mezi otci a syny (TV film)
2004 Second Best
2000 $pent
1999 30 Days
Hercules: Zero to Hero
Judy Berlin
1998 Možná bude sněžit (TV film)
1997 Herkules
1994 My Breast (TV film)
My Summer As a Girl (TV film)
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film)
1990 Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
1989 What's Alan Watching? (TV film)
1988 My First Love (TV film)
Winnie (TV film)
Zakázaná láska
1987 End of the Line
Opravdoví muži
1986 Vital Signs (TV film)
1985 The Execution (TV film)
1982 Two of a Kind (TV film)
Víc než další milostný příběh (TV film)
Working (TV film)
1981 Barefoot in the Park (TV film)
Children Nobody Wanted, The (TV film)
1980 To Race the Wind (TV film)
Vojín Benjaminová
1979 A co dál...
The Bell Jar
1978 Child of Glass (TV film)
Summer of My German Soldier (TV film)
1977 Tell Me My Name (TV film)
1972 For the Use of the Hall (TV film)
To Be Young, Gifted, and Black (TV film)
1964 En ten tý ny
1963 The Caretakers
1956 Gigant

TV seriály

2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hloupá struna (S02E07)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žokej (S01E05)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
O vlásek (S02E08)
Přechodové rituály (S02E07)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perfect (S04E24)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Vengeance (S02E16)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)
1983 Reggie (TV seriál)
1982 Tucker's Witch (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1977 Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
Miniature (S04E08)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

2013 Six by Sondheim (TV film) - a.z.
2002 Broadway Legends (TV film)
1970 Company: Original Cast Album

TV pořady

1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace