foto

Ana Belén

  • nar. 27.5.1951 (67 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Španělská královna
2004 Cosas que hacen que la vida valga la pena
2003 Abajo firmantes, Los
2001 Antigua vida mía
2000 Cada día hay más besos
1996 Libertarias
Láska vážně škodí zdraví
1994 Pasión turca, La
1993 Perfektní manžel
Rosa rosae
Tirano Banderas
1992 Después del sueño
1989 Palomin útěk
1988 Miss Caribe
1987 Divinas palabras
Dům Bernardy Alby
1986 Adiós pequeña
1985 Buď nevěrná a nedívej se s kým
Faraónův dvůr
1982 Démoni v zahradě
Úl
1980 Cuentos eróticos
1979 Buscón, El
Jaque a la dama
1978 Sonámbulos
1977 Criatura, La
Oscura historia de la prima Montse, La
1976 Emilia... parada y fonda
Žádost o ruku
1975 Jo, papá
1974 A flor de piel
Amor del capitán Brando, El
Správný život manželský
Tajný hřích
1973 Al diablo con amor
Separación matrimonial
1972 Morbo
1971 Aunque la hormona se vista de seda...
Španělky v Paříži
1966 Zampo y yo

TV seriály

2017 Traición (TV seriál)
2011 Cheers (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Petra Delicado (TV seriál)
1998 Pin plus (TV seriál)
1990 Viva el espectáculo (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Querido Fotogramas
¡Ay, Carmen!
2015 13. Miguel Poveda
Playing Lecuona
2009 50 años de (TV seriál)
2008 Hécuba, un sueño de pasión
2004 Neruda en el corazón (koncert)
1989 Galicia para el mundo (TV film)
1980 Dolores

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2002 Noche de los premiados, La (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
1980 Musical express (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace