foto

Matthias Klimsa

  • nar. 13.2.1971 (49 let)
    Osnabrück, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Berlín, Berlín: Lolle na útěku
2016 Immer Ärger mit Opa Charly (TV film)
2013 Die Pfefferkörner - Alles auf Anfang (TV film)
Pfefferkörner - Endspurt (TV film)
2012 Überleben an der Wickelfront (TV film)
2011 Leben ist keine Autobahn, Das
2009 Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Přede mnou neutečeš (TV film)
Up! Up! To the Sky
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Die Todesautomatik (TV film)
Du Gehörst mir (TV film)
Küss mich, Genosse! (TV film)
Tatort - Macht der Angst (TV film)
Táta na útěku (TV film)
2006 Futschicato
Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Sackratten
Stará láska nerezaví (TV film)
2005 Nachtasyl (TV film)
2004 Cowgirl
2002 Rote Jacke, Die
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
1998 Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)

TV seriály

2015 Der Lehrer (TV seriál)
Und ob Sie mich wollen! (S03E02)
Gangsta, Gangsta! (S03E01)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Die Räuber (S02E16)
Besuch aus der Vergangenheit (S02E15)
Bretter, die die Welt bedeuten (S02E14)
další epizody (16)
Der Lehrer (TV seriál)
Oh Gott, es ist eine Liebesgeschichte (S02E08)
Kann ich hier mobben? (S02E06)
Wieder so ein fieser Vollmer-Trick (S02E05)
další epizody (4)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
Gartenlaube (S01E15)
Berlin's next Topmodel (S01E14)
další epizody (11)
Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
Ich hab' ja gesagt, ich bin Lehrer (S02E01)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Die Doppelgängerin (S01E05)
Der Wohltäter (S01E04)
Herzlos (S01E03)
další epizody (5)
2011 Poslední polda (TV seriál)
O ničem nevím (S02E10)
Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2008 Die Stein (TV seriál)
Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
Unser Mann im Süden (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tragende Rolle (S11E41)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Reinen Herzens (S07E03)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Jednička (S01E07)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky