foto

Candy Clark

  • nar. 20.6.1947 (70 let)
    Norman, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cold Moon
2013 First Annual 'On Cinema' Oscar Special, The (TV film)
2011 Bob's New Suit
2009 Cry of the Mummy
Informátor!
2008 Dog Tags
The Boneyard Collection
2007 Zodiac
2006 Záhadná žena: Vykoupení (TV film)
2005 Big Empty, The
2002 Month of August, The
2000 This Is How the World Ends (TV film)
Vraždy v Cherry Falls
1997 Niagara, Niagara
1994 Vraždy v Radiolandu
1992 Buffy, zabíječka upírů
Deuce Coupe
Price She Paid, The (TV film)
Správná volba
1991 Chladný jako led
1988 Blind Curve
Sliz
1986 Detektiv Doyle (TV film)
Tváří v tvář smrti
1985 Kočičí oko
1984 Hambone and Hillie
1983 Amityville - Dům hrůzy
Kokain a modré oči (TV film)
Létající oko
1982 Johnny Belinda (TV film)
National Lampoon a kino
Q
1981 Nikdo není dokonalý
1980 Rodeo Girl (TV film)
Where the Ladies Go (TV film)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
More American Graffiti
When You Comin' Back, Red Ryder?
1978 Hluboký spánek
1977 Veřejná frekvence
1976 James Dean (TV film)
Muž, který spadl na Zemi
Vezmu si tě...za chvíli
1973 Americké graffiti
1972 Nadmuté město

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2003 Movie Lover's Road Trip (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Dokumentární

2005 Movies' Greatest Cars (TV film)
Movies That Shook the World (TV seriál)
2001 R2-D2: Beneath the Dome (TV film)
1998 George Lucas... Cruisin' Modesto
1981 Sois belle et tais-toi
1974 The Horror Hall of Fame: A Monster Salute (TV film)

TV pořady

1987 Circus of the Stars #12 (TV pořad)
1985 Circus of the Stars #10 (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace