foto

Mateusz Dopieralski

  • nar. 1988
    Katowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Mitgehangen (TV film)
2016 Fucking Berlin
Goldfische
2014 Mörderhus. Der Usedom-Krimi (TV film)
Sarajevo 1914 (TV film)
2013 Stralsund - Tödliches Versprechen (TV film)

TV seriály

2018 Väster om friheten (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
ABC (S01E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Duchové minulosti (S22E07)
2013 Heldt (TV seriál)
2009 Stralsund (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2019 Der Krieg und ich (TV seriál)
2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)
2016 1936: Nacistický olympijský sen (TV film)
2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace