foto

Chatarina Larsson

  • nar. 2.4.1947 (70 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beck - Steinar (TV film)
2015 Muž jménem Ove
2013 Den som söker
2012 Kokpit
2011 Maria Wern - Černý motýl
Stockholm East
2009 I skuggan av värmen
2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2007 Úžasná a milovaná
2006 Fallet G
Svalan, katten, rosen, döden
2005 Borkmanns punkt
Carambole
Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2002 Pepparrotslandet (TV film)
2001 Återkomsten (TV film)
Bekännelsen (TV film)
En förälskelse
Om inte
2000 Syskonsalt (TV film)
1999 Sjön
Vägen ut
1998 Veranda för en tenor
1997 Kärlek och hela alltihopa
1996 Nu är pappa trött igen!
1994 Bara du & jag
1991 Freud flyttar hemifran...
Måker
På öppen gata (TV film)
1988 Behöriga äga ej tillträde (TV film)
1977 Den allvarsamma leken
1975 Kluk a holka

TV seriály

2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 Hjem (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
2006 AK3 (TV seriál)
Anna Pihl (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
Täckmanteln (S01E09)
Fotografen (S01E08)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Bröderna (S01E03)
Byfånen (S01E02)
Innan frosten (S01E01)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Beck (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)
1978 Dagar med Knubbe (TV seriál)
1975 Tjocka släkten (TV seriál)
1974 Engeln (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace