foto

Ellen Jelinek

  • nar. 5.12.1973 (45 let)
    Sollentuna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Halvdan Viking
2017 All Inclusive
2015 Tady a potom
2013 Povídky ze Stockholmu
2012 Kokpit
2008 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
2007 Nový život
Úžasná a milovaná
2005 Harryho dcery
Lovisa och Carl Michael (TV film)

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 1 (S04E01)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - Lifetime (E05)
Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
2006 AK3 (TV seriál)
Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace