foto

Sergej Ščerbin

  • nar. 24.5.1965 (54 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Chas pik
Poceluj babočki
1990 Pasternak (TV film)

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Rešala (S16E09)
Smerť poeta (S16E06)
Ličnyje intěresy (S16E05)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Spravedlivosť (S02E01)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ja vsjo otdam (S01E13)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čestnoje pioněrskoje (S02E21)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Mužskaja rabota (E05)
Sumrak (E01)
Za try dni do kochanňa (TV seriál)
2017 Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
2015 Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
2014 Trjukač (TV seriál)
2013 Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Rejtor (S02E22)
ŠantaŽ (S02E15)
V ogně (S02E11)
další epizody (6)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Ochota na tajpana (S01E22)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
ŠantaŽ (S02E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky