foto

Gustav Levin

  • nar. 10.9.1952 (68 let)
    Sigtuna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maria Wern - Som skuggor (TV film)
2015 Kyselé Vánoce
2012 Hypnotizér
Kokpit
Sune i Grekland - all Inclusive
2011 Någon annanstans i Sverige
2006 Moreno & tystnaden
Offside
Varannan vecka
2003 Zamilovaný kněz
2001 Hamilton (TV film)
Kvinna med födelsemärke (TV film)
1998 Hamilton
1997 Under ytan
1996 Juloratoriet
Zonen
1994 Kan du vissla Johanna? (TV film)
Pillertrillaren
1988 Venus 90

TV seriály

2017 Hassel (TV seriál)
Machtlos (S01E10)
Brüssel (S01E09)
Verschwunden (S01E08)
Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
2000 Judith (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky