foto

Karin Bjurström

  • nar. 5.9.1966 (54 let)
    Örebro, Örebro län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kokpit
2011 Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
2007 Myskväll
2003 Lillebror på tjuvjakt
1999 Vuxna människor
1997 Adam a Eva
1994 Den vite riddaren (TV film)
Illusioner

TV seriály

2020 Ambassadøren (TV seriál)
Årets viktigste dag (E07)
Kvinner og Klima og Fred (E02)
2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pokoj 302 (S05E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
Paragraf 9 (TV seriál)
2000 Judith (TV seriál)
1999 Reuter & Skoog (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky