foto

Björn Andersson

  • nar. 21.8.1949 (70 let)
    Överluleå, Norrbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ariel
2013 Skumtimmen
Utajené dítě
Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
2012 Call Girl
Kokpit
Orangeriet
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
2010 Za modrým nebem
2009 Behandlingen
2008 Majken
2007 Gangster
2006 Boží vůle
Frostbiten

TV seriály

2019 Fartblinda (TV seriál)
Hidden: Förstfödd (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
1984 Taxibilder (TV seriál)

Dokumentární

2015 Christina - Schwedens wilde Königin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky