foto

Björn Andersson

  • nar. 21.8.1949 (71 let)
    Överluleå, Norrbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ariel
2014 Ettor nollor (TV film)
2013 Skumtimmen
Utajené dítě
Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
2012 Call Girl
Kokpit
Orangeriet
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
2010 Za modrým nebem
2009 Behandlingen
2008 Majken
2007 Gangster
2006 Boží vůle
Frostbiten
Nyheter i skärgården

TV seriály

2020 Máme to! (TV seriál)
Boom Boom (E04)
Polisbil 21 (E03)
Hur svårt kan det va? (E02)
další epizody (4)
2019 Fartblinda (TV seriál)
Elefanterna (E08)
Jakten (E05)
Farkas (E04)
další epizody (4)
Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
2018 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Rodinná záležitost (S05E02)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2010 Solsidan (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
1984 Taxibilder (TV seriál)
1979 Våning för 4 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Christina - Schwedens wilde Königin (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky