foto

János Rajz

  • nar. 13.2.1907
    Budapešť, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 20.7.1981 (74 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Zelený dvůr
1976 Muzsika az éjszakában (TV film)
1975 Vacsora a hadiszálláson (TV film)
Volpone (TV film)
1974 12 egy tucat (TV film)
Gúnyos mosoly (TV film)
Ida regénye (TV film)
1973 A palacsintás király (TV film)
Akát barvy lila
Az 1001. kilométer (TV film)
Az ember melegségre vágyik (TV film)
Csoszogi, az öreg suszter
Hlavou proti zdi
1972 A Stomfay család (TV film)
A tűz balladája (TV film)
Králíci v šatně
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Sose fagyunk meg (TV film)
Váratlan találkozások (TV film)
Áradat (TV film)
1970 A revizor (TV film)
Cesta kolem mé lebky
Csak egy telefon
Házasodj, Ausztria! (TV film)
Igéző (TV film)
Kéktiszta szerelem (TV film)
Pesti erkölcsök (TV film)
Pokróc az ablakon (TV film)
1969 Körözés egy csütörtök körül (TV film)
Mluvící plášť
Vítejte, pane majore
1968 A két csaló (TV film)
Az utolsó kör
Bolondgombák (TV film)
Egy, kettő, három! (TV film)
Jagerské hvězdy
Jagerské hvězdy II.
1967 Deset tisíc sluncí
Hétköznapi történet (TV film)
Konec sezóny
Mocorgó (TV film)
Ninocska, avagy azok az átkozott férfiak (TV film)
Postaláda (TV film)
Tři noci jedné lásky
1966 Dnes večer mám premiéru
Kakuk Marci nagy szerencséje (TV film)
Smrt lékaře
1965 Muži a boj I
Čas snění
1964 Ezer év (TV film)
Hattyúdal
Karácsonyi ének (TV film)
Miért rosszak a magyar filmek?
Már nem olyan időket élünk
Zálety krále Matyáše
Özvegy menyasszonyok
Új Gilgames
1963 A lóvátett város (TV film)
Az attasé lánya (TV film)
Dialog
Epeios akció (TV film)
Menyegző (TV film)
Meztelen diplomata
Prakovszky a siket kovács (TV film)
Rendszáma ismeretlen (TV film)
Tücsök
1962 Felmegyek a miniszterhez
1961 Dva poločasy v pekle
Mindenki gyanús (TV film)
Nő a barakkban (TV film)
Pušky a holubi
1960 Dvě patra štěstí
Směr Budapešť
Égrenyíló ablak
1959 Bezesná léta
Gebék és paripák
Hranice na dosah ruky
Kard és kocka
Kölyök
Láska ve čtvrtek
Tegnap
Vzhůru po šikmé ploše
1958 Don Juan legutolsó kalandja
Dáždnik svätého Petra
Nehéz kesztyűk
Železný květ
1957 A csodacsatár
A nagyrozsdási eset
Dvě přiznání
Na císařův rozkaz
1956 Az eltüsszentett birodalom
Az élet hídja
Dollárpapa
Student Gábor
1955 Böske
Chudák manžel
Deštivý večer
Liliomfi
Nemocniční pokoj č. 9
Poslední hodiny
1953 Pod městem
1951 Kohoutkův drahokam
1934 Ida regénye
Lila akác

TV seriály

1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)
Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
A tettes lépre megy (E03)
Kell egy véreb! (E02)
1972 Frakk, a macskák réme (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
další epizody (5)
1969 Bors (TV seriál)
Szent Dimitrij éjszakája (S01E02)
Szervezzünk anarchiát! (S01E01)
1968 Kincskereső kisködmön (TV seriál)
Az égbelátó (E06)
A kis bicebóca (E05)
A csodakalap (E03)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky