foto

Robert Gallinowski

  • nar. 1969

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Das fleißige Lieschen (TV film)
2018 Liebe
Tatort - Tod und Spiele (TV film)
2017 Back for Good
Blind & Hässlich
Tatort - Level X (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Schwarzach 23 und die Jagd nach dem Mordsfinger (TV film)
Tatort – Dunkelfeld (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
Tatort - Das Muli (TV film)
Tatort - Freddy tanzt (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Bornholmská ulice (TV film)
Noch ein Seufzer und es wird Nacht
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Der Preis
Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Ein Mörderisches Geschäft (TV film)
Místo činu: Brémy - Nic není, jak se zdá (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
2009 Berlin ´36
Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
2008 Mordgeständnis (TV film)
Schimanski: Šichta v šachtě (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Volně podle plánu
2006 Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
2005 Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
2003 Brána k nebesům
Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)
Pohádka mého života (TV film)
2001 Null Uhr 12
1998 Hundert Jahre Brecht
Und alles wegen Mama (TV film)
1995 Kissenschlacht (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)

TV seriály

2019 Das Quartett (TV seriál)
2017 Kriminalista (TV seriál)
Bojovník (S12E08)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lucky Punch (S15E20)
Kobra 11 (TV seriál)
Šéfová (S21E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwei Leben (S18E01)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Harte Mädchen (S05E23)
Kriminalista (TV seriál)
Smrt v ráji (S09E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Allein gegen die Mafia (S14E04)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Der Mörder unter uns (E08)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
Nebezpečné pátrání (S04E08)
Příliš mnoho kuchařů (S04E05)
další epizody (5)
Wilsberg (TV seriál)
Die Bielefeld-Verschwörung (E35)
2009 Flemming (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
Násilné řešení (S03E11)
Běsnící srdce (S03E04)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Tod auf der Warteliste (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
V nejlepším úmyslu (S11E02)
2006 Stolberg (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Dunkle Schatten (E32)
2005 Bella Block (TV seriál)
Die Frau des Teppichlegers (E19)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky