foto

Blandine Bellavoir

  • nar. 2.3.1984 (37 let)
    Malestroit, Morbihan, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Avis de Tempête (TV film)
Coup de foudre à Bangkok (TV film)
2018 Edmond
Mémoire de sang (TV film)
2017 Trouba k pohledání
2016 Elles... Les Filles du Plessis (TV film)
2010 Les Méchantes (TV film)
Socialismus
2007 Cherche fiancé tous frais payés

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Un cadavre au petit déjeuner (S02E27)
Rendez-vous avec la mort (S02E26)
L'Heure zéro (S02E25)
další epizody (4)
2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Mélodie mortelle (S02E23)
Sleva na vraždu (S02E22)
Tragédie o třech jednáních (S02E21)
2017 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Tajemství sirotčince (S02E20)
Třetí dívka (S02E19)
Rozbité zrcadlo (S02E18)
další epizody (4)
2016 Chérif (TV seriál)
Chantages (S03E06)
Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Karibské tajemství (S02E16)
Záhada na zámku Styles (S02E15)
Vražda na faře (S02E14)
další epizody (4)
2015 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
L'Étrange Enlèvement du petit Bruno (S02E12)
Murder Party (S02E11)
Smrt staré posluhovačky (S02E10)
další epizody (5)
2014 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Vražda se nevyplácí (S02E07)
Karty na stole (S02E06)
Viděla jsem vraždu (S02E05)
Úžasná rodina (TV seriál)
Un manoir à Madère (S11E02)
Un cadavre encombrant (S11E01)
2013 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Proč nepožádali Martina? (S02E04)
Němý svědek (S02E03)
Perlivý kyanid (S02E02)
další epizody (4)
2012 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Magie noire (S07E04)
2011 L'Attaque (TV seriál)
Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Čas přílivu (S01E08)
Úžasná rodina (TV seriál)
Tous en scène ! (S09E03)
Vive la crise ! (S09E01)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

Dokumentární

2021 La Grande histoire des Petits meurtres

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky