foto

Tonie Marshall

  • nar. 29.11.1951 (67 let)
    Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Île-de-Francie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Numéro une
2016 Moka
2014 Tu veux ou tu veux pas
2009 Spiklenci

TV seriály

2016 Cannabis (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Numéro une
2014 Tu veux ou tu veux pas
2008 Pass
2003 France Boutique
2002 Nebe na dosah
2000 Tontaine et Tonton (TV film)
1999 Venuše, salon krásy
1996 Enfants de salaud
1994 Žádné neviňátko
1989 Pentimento

TV seriály

2008 X Femmes (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les falbalas de Jean-Paul Gaultier (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Numéro une
2014 Tu veux ou tu veux pas
2008 Pass
2002 Nebe na dosah
1999 Venuše, salon krásy

TV seriály

2008 X Femmes (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les falbalas de Jean-Paul Gaultier (TV film)

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace