foto

Werner Haindl

  • nar. 1948

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Klan Wagnerů (TV film)
Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
Láska, děti a nový začátek (TV film)
Láska, děti a ukradené štěstí (TV film)
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
Láska, děti a touha v srdci (TV film)
2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
2009 Láska, děti a kouzlo Afriky (TV film)
2008 Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
Stürmische Zeiten (TV film)
2006 Herzdamen (TV film)
2003 Anatomie 2
2002 Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
2000 Fast ein Gentleman (TV film)
1999 Der Grosse Bagarozy
Südsee, eigene Insel
Tatort - Starkbier (TV film)
Zwei Brüder - Herztod (TV film)
1998 Případy profesora Capellariho: Klidné vody jezera (TV film)
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
Die drei Mädels von der Tankstelle
Plod násilí (TV film)
1995 Bunte Hunde
Mutproben (TV film)
Místo činu - Bu se směje (TV film)
Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)

TV seriály

2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Big Ben (TV seriál)
Smrt z vesmíru (S03E08)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Král ze St. Pauli (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky