foto

Délia Espinat-Dief

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gaz de France
2015 L'Elan
Mon cher petit village (TV film)
Ollie Boy
2014 Tristesse Club
2013 Pop Redemption

TV seriály

2019 Marianne (TV seriál)
Úterý (E08)
Na tohle je příliš mladá (E07)
Vzpomínky (E06)
další epizody (8)
2018 T.A.N.K (TV seriál)
2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky