foto

Marc Duret

  • nar. 28.9.1957 (61 let)
    Nice, Alpes-Maritimes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La face (TV film)
2015 L'esigenza di unirmi ogni volta con te
2014 L'atente
2012 Arrête de pleurer Pénélope
Praschan Requiem
2010 Le 3e jour (TV film)
2008 Beyond the Mexique Bay
Jen proto, že jsme jiní
2006 Mariés... ou presque (TV film)
2005 Snuff-Movie
Virgil
2004 Chepor, La
Obchod je obchod (TV film)
2003 Maîtresse du corroyeur, La (TV film)
R.I.P. - Repose en paix
Une deuxième chance (TV film)
2002 Mille millièmes, fantaisie immobilière
2001 Loutka Loulou
Ma vie en l'air (TV film)
2000 Fugues (TV film)
Kód neznámý
1999 Les Grandes bouches
1998 Micro climat (TV film)
Quand un ange passe (TV film)
1997 Cannes Man
Dobermann - válka gangů
Playback
Tortilla y cinéma
1996 Chassés-croisés (TV film)
Embellie, L' (TV film)
Netvor
1995 Nenávist
Va mourire
1994 Un alibi en or (TV film)
1993 Anděl, nebo ďábel? (TV film)
Milujeme Matyldu?
Tout va bien dans le service (TV film)
1992 Sprawa kobiet (TV film)
1991 Le trou de la corneille
Muž se zlatou maskou
1990 Brutální Nikita
1989 The Man Who Lived at the Ritz (TV film)
1988 Magická hlubina
1982 Pět dní jednoho léta
1981 Černý talár pro vraha

TV seriály

2016 Cizinka (TV seriál)
Bílá paní (S02E04)
Šifra (S02E03)
Teď už nejsme ve Skotsku (S02E02)
2015 Caïn (TV seriál)
Rumeurs (S03E03)
2014 Borgia (TV seriál)
1503, 2. část (S03E10)
2013 Borgia (TV seriál)
Proměna (S02E09)
Hra o morálce (S02E08)
Svatá Trojice (S02E07)
2012 Metal Hurlant Chronicles (TV seriál)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Boire et déboires en Val de Loire (S02E03)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Vpád do Říma (S01E09)
Předehra k apokalypse (S01E08)
Week-end chez les Toquées (TV seriál)
2009 Action spéciale douanes (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
Zlatý poklad (TV seriál)
2007 Legenda o třech klíčích (TV seriál)
2005 Žena zákona (TV seriál)
Un homme peut en cacher un autre (S10E02)
2004 Le proc (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
Orages d'été (TV seriál)

Dokumentární

2012 Athénám (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace