foto

Jack Lowden

  • nar. 2.6.1990 (27 let)
    Chelmsford, hrabství Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jack Lowden je stoupající skotská hvězda. Vyrostl v Oxtonu na skotských hranicích. V roce 2011 vystudoval prestižní Royal Scottish Academy of Music and Drama. V roce 2011 si zahrál ve hře Black Watch vedlejší roli a v roce 2012 si zahrál Erica Lidella ve hře Chariots of Fire. V roce 2014 získal divadelní ceny Olivier Award a Ian Charleson Award za nejlepšího herce ve vedlejší roli v roli Oswalda ve hře Ghosts autora Henrika Ibsena.

Jako jeho televizní a filmové počiny se dá například uvést role Michaela ve válečné minisérii BBC The Passing Bells a nebo role Nikolaje Rostova v šestihodinové minisérii BBC War and Peace.

Anežka "avitakova" Vitáčková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fighting with My Family
Mary Queen of Scots
2017 Dunkerk
England Is Mine
2016 A United Kingdom
Popírání holocaustu
Tommy's Honour
2015 Pan
2014 Ghosts
71
2013 Chceš, abych ho zabil?

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Anna Regina (E03)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
2013 The Tunnel (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace