foto

Matthew Aubrey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ten Jim
2012 Ptačí zpěv (TV film)
The Gospel of Us
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Gracie (TV film)

TV seriály

2019 Svět v plamenech (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Kiss Me First (TV seriál)
You Can Never Go Home (E06)
Friends Let Us Down (E04)
Off the Rails (E03)
další epizody (5)
2017 Bang (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 Mum (TV seriál)
January (S01E01)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Bílé Vánoce (S02E04)
2013 Privates (TV seriál)
Indický lékař (TV seriál)
Into the Light (S03E05)
Trapped (S03E04)
Desperate Measures (S03E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky