foto

Joanna Kitzl

  • nar. 1980
    Bern, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bella Block - Stille Wasser (TV film)
2013 Kommissarin Lucas - Lovergirl (TV film)
Tod an der Ostsee (TV film)
2012 Riskante Patienten (TV film)
2003 Kleine Freiheit
Nachtschicht - Amok! (TV film)
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
2001 Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace