foto

Patrick Robinson

  • nar. 1963
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 National Theatre Live: King Lear (divadelní záznam)
2003 Bestie
1999 The Man (TV film)
Whole New Heart (TV film)
1998 Driven
1997 Harpur and Iles (TV film)
1990 Troublemakers, The

TV seriály

2016 Him (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
2000 A Many Splintered Thing (TV seriál)
1999 Loupež za bílého dne (TV seriál)
Pig Heart Boy (TV seriál)
1996 Shakespeare Shorts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Harry Hill's Alien Fun Capsule (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2002 Week in the West End, A (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky