foto

Astrid Meyerfeldt

  • nar. 1960
    Rostock, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dann fressen ihn die Raben (studentský film)
2013 Bloch - Die Lavendelkönigin (TV film)
Ein Schnitzel für alle (TV film)
2010 Neviditelná láska (TV film)
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Die Entdeckung der Currywurst
Guter Junge (TV film)
Schokolade für den Chef (TV film)
Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
Tatort - Krumme Hunde (TV film)
2006 Helen, Fred und Ted (TV film)
2005 Nimm dir dein Leben
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Hamlet_X
Wolfsburg
2002 Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
2000 Dämonen (TV film)
Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
Tolle Lage
1998 Fette Männer im Rock (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1994 Mein lieber Mann
1993 Adamski
1992 Banale Tage
1991 Letzte Liebe (TV film)
1987 Das Rübchen (TV film)
1986 Der Vogelkopp

TV seriály

2013 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Na stopě (S04E03)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Ausgerechnet Eifel (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gier (S08E05)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Familienbande (S04E18)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vier Zeugen und ein Todesfall (S05E21)
2002 Bloch (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Hudební videoklipy

2003 Rammstein: Lichtspielhaus (hudební videoklip)

Divadelní záznam

1993 Alkestis (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky