foto

Karina Thayenthal

  • nar. 2.4.1961 (58 let)
    St. Gallen, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
Scénář lásky (TV film)
2005 Tam, kde bijí srdce (TV film)
2004 Tam, kde máme domov (TV film)
2003 Tam, kde bydlí láska (TV film)
2000 Tam někde v horách (TV film)
1999 Rosamunde Pilcherová: Kouzlo lásky (TV film)
1997 Stalo se za bílého dne (TV film)
1992 Eine und das andere Glück, Das (TV film)
1988 Otcova pomsta (TV film)
Schwarze Obelisk, Der (TV film)
1986 Tatort - Die Spieler (TV film)

TV seriály

1998 Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední šance (S03E01)
1996 Feuerbach (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace