foto

Caroline Redekopp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Art of Deception
2015 If You Could Only Be You
2014 The Girl He Met Online (TV film)
2013 Happy Slapping
2012 Fugitive at 17 (TV film)
Manželka přes internet (TV film)
September Runs Red
2011 Cyberbully (TV film)
Magnetické tornádo (TV film)
Pronásledovaná (TV film)
2010 Dokonalý učitel (TV film)
Territoires
2007 Halloweenská noc
2006 Budiž světlo
Vražda v mém domě (TV film)
Vražedná posedlost (TV film)
Zvrácená láska (TV film)
Černý vdovec (TV film)
Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (TV film)
2005 Nezvratný důkaz (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
Vysněný muž (TV film)
2004 H2O (TV film)
1991 Return of Eliot Ness, The (TV film)

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Brockman Turner Overdrive (S03E03)
Black-ish (TV seriál)
One Angry Man (S03E16)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Is Someone Really Dead? (S03E06)
What Happened to You, Annalise? (S02E10)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
2006 Bethune (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)

Dokumentární

2006 Zničující katastrofy (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bulvár (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace