foto

Jevgenij Sangadžijev

  • nar. 5.6.1986 (33 let)
    Elista, Kalmycko, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1986
Bratrstvo
Posledňaja milaja Bolgarija
Uljana
2018 Kak novyj
2017 Priťaženije
2015 Rackové
2014 Bělyj jagel
2012 Duchless. Konec glamura
2010 Brestská pevnost

TV seriály

2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
2013 Motylki (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Provokator (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Uljana

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky