foto

Angelika Thomas

  • nar. 1946
    Eickum, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Und wer nimmt den Hund?
2018 Nord Nord Mord - Sievers und die Frau im Zug (TV film)
2017 Katie Fforde: Bellino štěstí (TV film)
2016 Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
2015 Mein gebrauchter Mann (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
2012 Dora Heldt: Kein Wort zu Papa (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
2011 Dora Heldt: Tante Inge haut ab (TV film)
2010 Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
Unter anderen Umständen - Tod im Kloster (TV film)
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
Frischer Wind (TV film)
2008 Das Duo - Sterben statt erben (TV film)
Robert Zimmermann žasne nad láskou
Up! Up! To the Sky
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
2006 Der Mann im Strom (TV film)
Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Mörderische Erpressung (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Das Zimmermädchen (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Die Hoffnung stirbt zuletzt (TV film)
2001 Ein Mörderischer Plan (TV film)
2000 Verhängnisvolles Glück (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
1998 Nächte mit Joan (TV film)
Tatort - Arme Püppi (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Mißbraucht (TV film)
Ein Vater sieht rot (TV film)
Freier Fall (TV film)
1994 Der Gute Merbach (TV film)
Die Wildente (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)
Tatort - Blindekuh (TV film)
1990 The Black Rider (TV film)
1989 Schulz & Schulz (TV film)
Staatskanzlei, Die (TV film)
1988 Martha Jellneck
1985 Betrogen
1982 Beil von Wandsbek, Das (TV film)
1980 Deutschland bleiche Mutter
Mann von gestern, Ein (TV film)
1978 Wo geht's lang, Kutti? (TV film)

TV seriály

2018 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)
Der Hochzeitstag (S02E01)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 A Gurls Wurld (TV seriál)
2006 Unter anderen Umständen (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Poslední pokus (S01E04)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Unterwegs zur Familie Mann (TV seriál) - a.z.
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1972 Schreib ein Stück (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Rebellion der Verlorenen (TV seriál)

Dokumentární

2003 Verkauftes Land (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)
1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace