foto

Philipp Sonntag

  • nar. 18.12.1941 (77 let)
    Bad Warmbrunn, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zimmer mit Stall - Berge versetzen (TV film)
Zimmer mit Stall - Tierisch gute Ferien (TV film)
2018 Zimmer mit Stall – Ab in die Berge (TV film)
2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Norwegen (TV film)
2014 Grandhotel Budapešť
Meine Frau, ihr Traummann und ich (TV film)
2012 Dora Heldt: Kein Wort zu Papa (TV film)
2010 Nečekané štěstí (TV film)
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
Männersache
Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Kommissar Süden und das Geheimnis der Königin (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Mein Gott, Anna! (TV film)
Monogamie für Anfänger (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)
Dámy z Parkalle (TV film)
Eine folgenschwere Affäre (TV film)
Küss mich, Genosse! (TV film)
Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
Tatort - Bevor es dunkel wird (TV film)
Ten den přijde (TV film)
Vorne ist verdammt weit weg
Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Hunde haben kurze Beine (TV film)
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
Schuld und Rache (TV film)
2005 Ein Kuckuckskind der Liebe (TV film)
Když tě potká láska (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
Místo činu - Smrt na vandru (TV film)
Místo činu: Bez dechu (TV film)
Rok do svatby (TV film)
2004 Mann zum Vernaschen, Ein (TV film)
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
Pokojská a milionář (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
Stärker als der Tod (TV film)
Tausendmal berührt (TV film)
2003 Großglocknerliebe
Mein erster Freund, Mutter und ich (TV film)
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
Froschkönig (TV film)
Lachgespenst, Das
Liebe ohne Fahrschein (TV film)
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
1999 Der Komödienstadel - Lachende Wahrheit (divadelní záznam)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
Thanksgivin', die nachtblaue Stadt
1997 Zwei Brüder - Nervenkrieg (TV film)
1996 Der Komödienstadel - Minister gesucht (divadelní záznam)
Flughafenklinik, Die (TV film)
Zwei Brüder - In eigener Sache (TV film)
1995 Bildstörung (studentský film)
Der Komödienstadel - Die Wadlbeißer von Traxlbach (divadelní záznam)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
1977 Natascha - Todesgrüße aus Moskau
Ratten, Die (TV film)
1972 Benjamin
Hochzeitsnacht-Report
Lilli - die Braut der Kompanie
1971 Birdie
1970 Drücker
1969 Kuckucksei im Gangsternest, Das
1968 S tváří dítěte
1967 Wilder Reiter GmbH
1965 Mach's Beste draus (TV film)

TV seriály

2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Jsem tlustá? (S01E03)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Am seidenen Faden (S08E24)
2004 München 7 (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Unter Brüdern (TV seriál)
2003 Alt und durchgeknallt (TV seriál)
Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Die Viersteins (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1993 Ein Mann am Zug (TV seriál)
1991 Sag mal Aah! (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1972 Lidé z Mogadoru (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Die Viersteins (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky