foto

Jeremy Akerman

  • nar. 1942
    Alvechurch, Worcestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
2012 Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film)
Černá ovce
2011 Jesse Stone: Ztracená nevinnost (TV film)
Místy oblačno
Somrák s brokárnou
2010 Jesse Stone: Bez výčitek (TV film)
November Christmas (TV film)
2009 Amelia
Darwin's Darkest Hour (TV film)
Jesse Stone: Tenký led (TV film)
2008 Okruh (TV film)
Strom v srdci (TV film)
2007 Bez slitování
Jesse Stone: Radikální změna (TV film)
Just Buried
2006 Chlapi z karavanů
Svatba na spadnutí (TV film)
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
Code Breakers (TV film)
Skok do neznáma (TV film)
Trudeau II: Maverick in the Making (TV film)
2004 A Hole in One
Sestra i matka (TV film)
Vrah od Green River (TV film)
Vražedný sen (TV film)
Čistá pravda (TV film)
2003 Anorexie (TV film)
Blessings (TV film)
Hledá se John Christmas (TV film)
Nezdolné město (TV film)
Strach (TV film)
2002 Dostih pro Virginii
Julie na cestě domů
K-19: Stroj na smrt
Pilotova žena (TV film)
Too Young to Be a Dad (TV film)
Trudeau (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
Vášeň a předsudky (TV film)
Zachraňte Chrise (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Píseň všedního života (TV film)
The Bookfair Murders (TV film)
Tragédie letu 111 (TV film)
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
1997 Love and Death on Long Island
Major Crime (TV film)
Pit Pony (TV film)
1996 Calm at Sunset (TV film)
1995 Šarlatové písmeno
1994 Mary Silliman's War (TV film)
Život s Billym (TV film)
1993 Cesta k vítězství (TV film)
1992 Buried on Sunday
Tajemství (TV film)

TV seriály

2015 The Book of Negroes (TV seriál)
2013 Forgive Me (TV seriál)
2010 Drunk and on Drugs Happy Funtime Hour, The (TV seriál)
2004 Snakes & Ladders (TV seriál)
2003 Trailer Park Boys (TV seriál)
If I Can't Smoke and Swear I'm F**ked (S03E03)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Pit Pony (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)
1996 Black Harbour (TV seriál)

Dokumentární

2012 Titanic: Následky (TV film)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace