foto

Bill Carr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Moving Day
Černá ovce
2008 Growing Op
Sticks and Stones (TV film)
2006 Bug and a Bag of Weed, A
2005 Hon na vraha (TV film)
2003 Hledá se John Christmas (TV film)
2002 Trudeau (TV film)
Vánoční střevíčky (TV film)
2001 Zachraňte Chrise (TV film)
2000 Tragédie letu 111 (TV film)
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
1988 Norman's Awesome Experience

TV seriály

2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
The Waking Dream (E09)
The Law of Nature (E08)
další epizody (9)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Karty jsou rozdány (S01E10)
2004 Snakes & Ladders (TV seriál)
2001 Blackfly (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)
1996 Black Harbour (TV seriál)
1991 Red Green Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace