foto

Martin Hoffmeister

  • nar. 16.5.1947 (72 let)
    Praha, Československo

Biografie

Martin Hoffmeister je režisér, scenárista a fotograf. Absolvoval FAMU. Pracoval pro Armádní film, Krátký film Praha a TV. Působil v prostředí médií, typografii či v hotelnictví. Jako filmový tvůrce realizoval zejména TV filmy, pořady či seriály, jako např. Svadba bude (1983), Krokodíl (1983) či Každá Emma má lásku (1988).

Zlín Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

1988 Každá Emma má lásku
Niekto ako ja (TV film)
1986 Do-re-mi
1984 Někdo to rád horror (divadelní záznam)
1983 Krokodíl (TV film)
Kterak jsem o milého a o očičko přišla
Malvína z Bretónska (TV film)
Svadba bude (TV film)
1982 Delenie majetku (TV film)
Horí (TV film)
1981 Neberte nám princeznu (TV film)
1979 Letadlem do Karlových Varů

TV seriály

1994 Rozprávky pre Martina (TV seriál)
1984 Klaun Am (TV seriál)

Dokumentární

1990 Devětsil (TV film)
Ztroskotanci a samozvanci (TV film)
1981 Panelák
Porta 1981 (TV film)
1978 Karel IV.

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Do-re-mi
1982 Horí (TV film)
1981 Neberte nám princeznu (TV film)
1979 O kolečko víc

TV seriály

1984 Klaun Am (TV seriál)

Dokumentární

1981 Panelák

Herecká filmografie

Filmy

1966 Dáma na kolejích

Dokumentární

2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Naška, slečna z dobré rodiny (S08E13)
2002 Ředitel zeměkoule (TV film)

Host

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace