foto

Rosanna Pansino

  • nar. 8.6.1985 (34 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bloodsucka Jones
2011 Amy Alyson Fans
2010 Star Trek: Phoenix - Cloak & Dagger Part I

TV seriály

2013 Broken Quest (TV seriál)
2011 Husky Tales (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Utržená ze řetězu (S11E19)
2010 Warren the Ape (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Soutěž v duetech (S02E04)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)

Dokumentární

2017 Lindsey Stirling: Brave Enough
Mind Field (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Good Mythical Morning (TV pořad)
Home & Family (TV pořad)
TableTop (TV pořad)
2008 Královny vřískotu (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace