foto

Minna Pirilä

  • nar. 1.7.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rukajärven tie
1997 Lunastus
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
1993 Akvaariorakkaus
Onnellinen hääpäivä (TV film)
Ripa ruostuu
Romanovin kivet
1992 Vanha mies

TV seriály

2010 Lehmän vuosi (TV seriál)
Hääyllätyksiä (S03E06)
Hirvi vai ei (S03E04)
Kestävää kehitystä (S03E03)
další epizody (5)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (6)
2000 Mahtihäät (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Voimala (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1991 Palikkatesti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky