foto

Jari Salmi

  • nar. 17.12.1962 (58 let)
    Kemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vuonna 85
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2007 Antiikkieno
2006 Kummelin jackpot
2002 Liekki (TV film)
Tappava säde (TV film)
2001 Aleksis Kiven elämä
2000 Don't Push the River (TV film)
1997 Kaken pesula
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
Metsolat - Muistojen joulu (TV film)

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Primus (E02)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Uhka idästä (S04E04)
Östelääkin ovelampi (S04E03)
další epizody (8)
2012 Pirunpelto (TV seriál)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (6)
2009 Kolmen kopla (TV seriál)
Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2006 Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
Juu ei (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ikuisesti sinun (S02E02)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Pulkkinen (TV seriál)
1998 Nahkiaiset (TV seriál)
1997 Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
Päin perhettä (TV seriál)

Dokumentární

2003 Kuvauspäiväkirja Aleksis Kiven elämä

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Don't Push the River (TV film)

TV seriály

2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
2003 Remontti (TV seriál)
1999 Pulkkinen (TV seriál)
1998 Nahkiaiset (TV seriál)

TV pořady

2020 Pulkkinen Live (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)

TV pořady

2020 Pulkkinen Live (TV pořad)

Host

TV pořady

2020 Pulkkinen Live (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
1991 Palikkatesti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky