foto

Birthe Wingren

  • nar. 1967
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Chybíš mi
Kam jsme kdysi šli
Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
2007 Colorado Avenue
2005 Stjärnregn
2000 Apinajuttu
1991 Party

TV seriály

2020 Chalífát (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
Pala vatsa valkeaisen (E03)
2002 Falkenswärdin mööpelit (TV seriál)
Unta ja unohdusta (S03E07)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lohikäärmeen metsästys (S02E04)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Fasismia mustassa autossa (TV film)

Host

TV pořady

2011 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
1994 Småstadberättelser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky