foto

Christian Lindroos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miami
2016 En Autobiografi
2013 Kaksi kotia (TV film)
1998 Maisteri (TV film)
1992 Fem skott i senaten (TV film)
1991 Party

TV seriály

2016 Ihon alla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace