foto

Rudolf Velický

  • nar. 1.11.1913
    Vrútky, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.12.2002 (89 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
V službách zákona: Kleptomanka (TV film)
1984 Na druhom brehu sloboda
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Saša (TV film)
1982 Pavilón šeliem
Tri nevesty (TV film)
1980 Anonym (TV film)
Demokrati
Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Nebezpečné známosti (TV film)
Nevera po slovensky
1979 Ako listy jedného stromu (TV film)
Blízke diaľavy
Hra na telo
1978 Pustý dvor
Sesternica Beta (TV film)
Smoliari
Vydierač z poblúznenia (TV film)
Článok na prvú stranu (TV film)
1977 Bludička
Dvere dokorán
Louis Pasteur (TV film)
1976 Do posledného dychu
Najvzdialenejšia hviezda na nebi (TV film)
Sen o Krištofovi Kolumbusovi (TV film)
Skrytou kamerou (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Lampióniky (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Rozhodnutie (TV film)
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Prípad Gabriela (TV film)
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
1972 Predstavenie vo Fordovom divadle (TV film)
1970 Naši pred bránami
Vec hrdosti (TV film)
1969 Portrét Doriana Graya (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
Tma (TV film)
Touha zvaná Anada
1964 Balada o Vojtovej Marine (TV film)
1963 Proces o oslí tieň (TV film)
1962 Kolegovia (TV film)
Vrátim sa živý (TV film)
1961 My z deviatej A
1960 Našel jsem si kamaráda (TV film)
Ondrej
Skalní v ofsajde
Smrť sa volá Engelchen (TV film)
Trinásťroční
1959 Prvák
1957 Štyridsaťštyri

TV seriály

1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)
Slávny deň privítania (E07)
Veľké upratovanie (E06)
Záhrada zvierat (E04)
další epizody (4)
1986 Safari (TV seriál)
Korunný svedok (E12)
Biela pani (E10)
Dvojník (E09)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1977 Novinárske rozprávky (TV seriál)
Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Mamičkin najkrajší (E04)
1971 Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
1967 Zrkadlo občana Pokorného (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Kaviár alebo šošovica (divadelní záznam)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1965 Adieu, Artúr (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky