foto

Olli Huhtanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Baby Jane
2018 Kaikki oikein
Plamen
Varasto 2
2017 Teräväreunaisten siirtymämerkkien surullinen laulu
2016 Mannerlaatta
Nuotin vierestä
2015 The Silent
2013 Apeiron
Fatima (TV film)
2012 Totálně našrot
2011 Ticho
2009 En koskaan sanonut
Havukka-ahon ajattelija
Maata meren alla
Viikko ennen vappua
2008 Älä unta nää (TV film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Täydellisen pimennyksen vyöhyke
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
Milja
Optinen ääni
2004 Juoksuhaudantie
2003 Nousukausi
2002 Rumble
2001 Cyclomania
Ken tulta pyytää
1999 Greippi
Vägen till Lelle
1998 Armon aika
Vita nuova (studentský film)
1997 Joonas
Jäänmurtaja
Minerva
1996 Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
1995 Lähtö (studentský film)
1994 Avuton Anna
Mielikuva (studentský film)
1993 Myötä ja vasta (studentský film)
Paatti (studentský film)
Ylimääräinen uutislähetys (studentský film)
1992 3.33 (studentský film)
Pelipäivä (studentský film)
Ryöväri (studentský film)
1991 Jälkeläinen (studentský film)
Pukki (studentský film)

TV seriály

2019 Invisible Heroes (TV seriál)
Nootti (E06)
Salakuljetusoperaatio (E05)
Tarkastus (E04)
další epizody (6)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2018 Kuutyttö
2016 Eleganssi
2015 Atomin paluu
Kulta-aika
Talvivaaran miehet
2013 Americký vagabund
Disco
Hilton!
Kuuden päivän juoksu
Perukka
Viru - tarinoita hotellista
2012 Canned Dreams
2011 Viisi fragmenttia empatian luonteesta (studentský film)
2010 Auf Wiedersehen, Finsko
Nazí v sauně
Smrt hmyzu
Taistelu joesta (TV film)
2009 Päivänsankari
Všichni hoši
2008 Sylistä syliin
2006 Saalis
Sota
Taakankantaja
Zahara & Urga
2004 Lallin arvoitus
Pitkin tietä pieni lapsi
2003 Elämysmatka Nousukauteen
Mestari K ja hänen koulunsa
2002 Reunalla
Tulevaisuus ei ole entisensä
2001 Ajattomasta maailmasta - Elvi Maarnin taide
Auschwitz 2000
Emma
2000 RoboCup99
Toisen Jumalan lapset
1999 Musta kissa lumihangella
Saippuakauppiaan sunnuntai
Sata sukupolvea
1998 Futuro - tulevaisuuden olotila
Valkoinen taivas
1996 Synti - dokumentti jokapäiväisistä rikoksista
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1994 Joka ikkunaan heijastuu puu (studentský film)
1992 Elämän rajavartija (studentský film)
1988 P.O.V. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Suolaista ja makeaa

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 En koskaan sanonut
1996 Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
1995 Lähtö (studentský film)
1993 Luvattu maa (studentský film)
Paatti (studentský film)
Ylimääräinen uutislähetys (studentský film)
1992 Ryöväri (studentský film)
1991 Jälkeläinen (studentský film)

Dokumentární

2015 Kulta-aika
1994 Joka ikkunaan heijastuu puu (studentský film)

Host

TV pořady

2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace